Február a Pagina Galériában

Persze, ez csak a jéghegy csúcsa... :)

2018. február 26. - PaginaXX

Az év harmadik hónapjához közeledve készítettünk nektek egy kis összefoglalást arról, hogy mi minden történt nálunk az év elején, különösképpen Februárban.

Bőségesen gyarapodott új termékeink skálája, tartottunk nyereményjátékokat és akciókat, bővítettük jegyzeteinket a termékeink felhasználásával kapcsolatosan, valamint továbbra is készülünk és várjuk jelentkezéseiteket stencil workshopjainkra, melyek díjának fele az esemény után egy hónapon belül levásárolható.

ÚJ TERMÉKEINK:

Falmatricáink óriási fejlesztésen estek át. Gyerekszobába szánt névre szóló, vagy perszonalizáslás nélküli matricáinkat közel harminc új grafikával bővítettük. Ide kattintva keressétek őket a "Gyerekeknek" fül alatt! (KID falmatricák - Facebook album)
matrica.jpg

Ha ismerősnek tűnnek a grafikák, nem csoda, hiszen ugyanezek a figurák szerepelnek a Karácsonyra készített, gyerekeknek szánt, névre szóló ex libris könyvpecstjeinken is. Ide kattintva keressétek őket az "EX LIBRIS /Gyerekeknek" fül, vagy "Könyvpecsét kisiskolásoknak" fül alatt. (Gyerek Ex Libris könyvpecsétek - Facebook album)

Ez azonban nem minden! Gyerekeknek minimál, állatkás ajtómatricákat is kínálunk a webshopunkban, valamint felnőtteknek,családoknak névtábla és házszám kiváltására egy újszerű, öntapadós fóliából készült megoldást. Ide kattintva keressétek őket az "Ajtómatricák" menüpont alatt! (Gyerek ajtómatricák - facebook video)
gyerekmatrica.jpgajtok.jpg

Az imént már említettük a pecsétjeinket. Februárban 8 új, esküvői és páros pecsét grafikát készítettünk és töltöttünk fel a webshopba. Ide kattintva az "Esküvői / Páros" pecsétek menüpont alatt találjátok meg őket: 
eskuvo.jpg

Stenciljeink közül ezúttal a magyar motívumokat feldolgozó stenciljeink kínálatát bővítettük, szép, letisztult, modern hatású kalocsai minákkal. Kínálatunkban egészen biztos, hogy mindenféle méretű felületre találtok megfelelő stencilt, ide kattintva keressétek őket a "Magyar motívumok újragondolva" könyvtárban.
kalocsai.jpg

Ovália Ornamentika stencilcsaládunk és a közepéba passzoló Nyúlpár szívvel stencilünk is a februári újdonságaink közé tartozik, csakúgy, mint a két stencil "összevonva" a Nyúlpár szívvel ornamentikában stencilünk.
ovalia.jpg
Februárban sem szünetelt a logótervezés, egyik kedvencünket bemutatjuk itt is, további referencia munkáinkat a LogoMe Design oldalon tekinthetitek meg. Logós pecsét megrendeléseiteket továbbra is várjuk, függetlenül attól, hogy a grafika nálunk készült, vagy mással terveztettétek meg. 
logospecset.jpg
AKTUÁLIS ÜNNEPEK, HÍREK:

Valentin nap alkalmából közös fotózáson vettünk részt. Az eseményt a Kertes ház magazin szervezte és koordinálta. A helyszínt és a gyönyörű tortatálakat Bluer Design bocsátotta rendelkezésünkre, de neki köszönhetjük a csodás fotókat is. Papier&Paper gondoskodott a papírdekorációkról, Sweet Bonnie a pazar süteményekről. Mi pedig stencilezett tányéralátétekkel igyekesztünk szép alapot biztosíteni mindennek.
valentin.jpg

Az asztali futón, alátéten túl romantikus párnahuzatjainkkal (Koszorúban Mr és Mrs. és Koszorúban női és férfi profil) is fokoztuk a meghitt hangulatot. 
valent.jpg

Megkezdtük a Húsvéti készülődést, számos szép, új és régi stencit kínálunk otthonotok, rendezvényeitek dekorálására. Ide kattintva keressétek őket a "HÚSVÉT" könyvtárban.
husvet.jpg

FEBRUÁRI AKCIÓINK, JÁTÉKAINK, NYERTESEINK:

Valentin nap alkalmából a Facebookon meghirdetett pályázatunk eredményeként Mészáros Reni lesz gazdagabb, egy egyedi, verses stencillel. Őt üzenetben is értesítettük!

A már említett új stencilcsaládunkhoz, az Ovália Ornamentikához épp a mintába passzoló nyuszipárt is terveztünk, melyet néhány napig ajándékba adtunk a megrendelt Ovália stencilekhez. Az akcióhoz játék is kötődött, annak nyertese: Jung Eszter, akit üzenetben is értesítettünk. 

Megtartottuk első, 20% kedvezményes napunkat is, amikor 24 órán keresztül csökkentett áron rendelhettétek meg webshopunkból a stenciljeinket.

Folytattuk Fotóbeküldő pályázatunkat és továbbra is izgatottan és nagy szeretettel várjuk fotóitokat, melyet ajándék kupon lehetőséggel honorálunk. A már beküldött fotókat itt tudjátok megtekinteni.

ÚJ JEGYZETEK, WORKSHOPOK, HASZNÁLAT KÖNNYÍTŐ INFÓK:

Ezúttal a falmatricák felragasztásáról készítettünk nektek egy új jegyzetet, melyet a Facebook oldalunkon találhattok meg. 

Megújított rendszerű tavaszi stencil workshopjainkról közül a legközelebbi szabad időpont: április 7. Ne feledjétek, a foglalkozás díjának fele az esemény után egy hónapon belül levásárolható!

Amint látjátok, nem tétlenkedtünk az év elején és úgy néz ki, a folytatás sem lesz gyérebb tennivalókban, ötletekben - és ez még csak a jéghegy csúcsa... :)

Kövessetek minket a Facebookon, Instagramon, és nézzétek meg webshopunkat is!
Ha tetszik amit csinálunk, köszönjük, ha megosztjátok ismerőseitekkel bejegyzéseinket!

Köszönjük szépen!
Andi és Bandi

Email: info@paginagaleria.hu


 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://paginagaleria.blog.hu/api/trackback/id/tr4113699184

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása