Ajándék tipp: Ex Libris könyvpecsét

Hogy kedvenc olvasmányod mindig visszataláljon hozzád...

2015. december 13. - PaginaXX


Bibliofil körökben alapvetés, hogy könyvet nem adunk kölcsön... ha mégis elgyengülnél, vagy elgyengülne könyvmoly családtagod, barátod, ismerősöd, bizony nagyon jó használatot tesz majd egy kis könyvpecsét, amivel megjelölhető a szeretett olvasmány. Az Ex libris pecsét grafikája általában valamilyen módon jellemzi a könyv tulajdonosát, annak érdeklődési körét, hobbiját, vagy tükrözi személyiségét, attitűdjét.

anitapr3.jpg
Ex Libris nem csak pecsét lehet, papírra nyomtatott grafika is ragasztható a könyv első lapjára a névvel. Ám, ha mégis pecsétre voksolnál, látogass el a webshopunkba, ahol megannyi grafikából választhatsz. Megrendeléskor a "Megjegyzés" rovatba írd a nevet, amit a pecséten viszont szeretnél látni. Ha hosszúnak találod a nevet, ne aggódj, biztosan találunk megoldást. A grafika szinte észrevehetetlen módosításával lehetővé tesszük, hogy a név két sorba szedhető legyen.
lorelei.jpg


 A pecséteket a gyereknyomdákhoz hasonló küllemű natúr bükkfából készült, általunk csak hullámos szélű fakockának nevezett kivitelben, vagy nyeles pecsétként rendelheted meg. Ez vásárláskor a legördülő menüből választható ki. Rendelés után 10 munkanapon belül elkészül, és útnak indul hozzád a pecsét egy csinos kis vászonzsákban. 
el1.jpg(Bianco Ex Librisek - itt kézzel kell beírni a nevet a kipontozott részre)

Ha szeretnél izgalmas, ritkán látott, szép kivitelű ajándékkal kedveskedni szeretteidnek, jó szívvel ajánljuk könyvpecsétjeinket. A webshopunkban a TintaPrint StempliShop fül alatt találhatók.ITT!

Ha teljesen egyedi grafikát szeretnél, tervezéssel is állunk rendelkezésedre.
uzsak_ex_libris_kicsi.jpg(Az Ex Librisen a megrendelő kérésére a jobb felső sarokban levő réz plasztikát kellett grafikusan megjeleníteni.)


A bejegyzés trackback címe:

https://paginagaleria.blog.hu/api/trackback/id/tr968169070

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása