Gyermeknapon innen, Anyák napján túl

Családi programajánló két hétvégére – naná, hogy Apukáknak is!

2016. május 05. - PaginaXX

gyerek06.jpgGyermeknapon innen, Anyák napján túl szeretnénk mi is gyarapítani azoknak a közös családi programoknak a számát, melyeken szülők és gyerekek egyaránt szívesen vesznek részt, amikor jelenlétükkel, a közös élménnyel, játékkal, alkotással ajándékozzák meg egymást. Ennél nagyobb kincset mit adni lehet, ne is keressen senki, mert nincs!
gyerek03.jpgA közös alkotás, sikerélmény, a minőségi együtt töltött idő tapasztalatból tudjuk, hogy a kisebbek és nagyobbak számára is nagyon vonzó program. Pláne, ha olyan saját kezűleg készített produktummal távoznak a résztvevők, ami valóban szép, vállalható, szerethető, és használható.

STENCILEZZETEK VELÜNK!
gyerek01.jpgMájusban két alkalommal is várjuk az alkotni vágyó családokat stencil workshopunkra. A kétórás foglalkozásokon megmutatjuk, miként bánjatok a stencilekkel, hogyan lehet velük falra festeni, hogyan készítsetek stencilezett díszpárna huzatot, vagy éppen papírdekorációt.

A helyszín mindkét alkalommal a Rózsadombi Képzőművészeti Akadémia
Időpontok: Május 14. és 29., 16-18 óráig

Jelentkezés
Bővebb információk
Fotóalbum

Várunk mindenkit, kicsiket, nagyokat, anyukákat, apukákat, sőt, a nagyikat is! 

Andi és András

A bejegyzés trackback címe:

https://paginagaleria.blog.hu/api/trackback/id/tr688688940

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása