Tavaszi ünnepekre készülünk - hóesésben...

2018 / 9. hete a Pagina Galériában

2018. március 02. - PaginaXX

Kedves Olvasóink!

Ígéretünkhöz híven összegyűjtöttük a 9. hét legfontosabb eseményeit a Pagina Galériában, nehogy lemaradjatok valami fontosról. Előző összefoglalónkat, mely a januári és februári eseményeket taglalja, szintén összegyűjtöttük és ajánljuk szíves figyelmetekbe.
rozsa.jpgKeresztszemes stencil - Rózsás Xszem stencil

ÚJ TERMÉKEINK:

A héten elsősorban a falmatricáink kerültek fejlesztésre. Kisebb üzleteknek, boltocskáknak szánva készítettünk néhány olyan tavaszi és húsvéti dekorációt, ami a legtöbb kirakat felületre felhelyezhető, függetlenül annak méretére. Ha mégsem passzolna, - túl nagy, túl kicsi, túl sok, túl kevés - természetesen bármelyik átalakítható, átméretezhető. Kirakatdekorációinkat ide kattintva az "Ablakmatricák, kirakatok" címszó alatt találhatjátok meg. Szerintünk egy részük otthoni dekorációként is elég cuki lenne.
kirakatok.jpg

Legszebb és legkevésbé megosztó nemzeti ünnepünkre, Március 15-ére gondolva, elsősorban iskolák és intézmények részére készítettük el Petőfi Sándor kézirata alapján fal- és üvegmatricaként azt a költeményt, amit mindenki kívülről fúj álmából felkelve is: a Nemzeti dalt. Webshopunkból is megrendelhető, vagy egyedi méretben e-mailben (info@paginagaleria.hu) is kérhető. Sőt, nyereményjátékunkban meg is lehet nyerni!
nemzeti_dal.jpgPetőfi Sándor: Nemzeti dal (falmatrica)

HÍREK:

Az Artesia Műhely workshopjain remekül teljesítettek a stenciljeink, vastagságukból adódóan 3d-s minták készítésére is alkalmasnak találtattak.
28279993_1799013130123175_2377089185023098157_n.jpgFotó: Artesia

Szűcs Évi Octavia Tile One Bicolor stencilünkkel beton alapra festett cementlap mintát. Aki hasonló tervet dédelget, okvetlen olvassa el Évi bejegyzését, talál benne hasznos tanácsokat. Cementlap mintás stenciljeinket ide kattintva a "Cementlap minták" fül alatt tudjátok megtekinteni és megrendelni. 
_mg_1467.jpgFotó: https://idbudapest.blogspot.hu

Logótervezés témában egy nagyon kedves, csajos-kislányos logó készült Vikinek, aki Barbie babáknak készített babaházakat készül forgalmazni. Ha te is szeretnél LogoMe logót itt tudod megtekinteni eddigi terveinket.
28337030_1939120132829514_9154472823576568145_o.jpg

AKTUÁLIS ÜNNEPEK,

A Húsvéti készülődés, dekoráció készítés támogatására számos szép, új és régi stencit és kirakat matricát kínálunk otthonotok, üzletetek, rendezvényeitek díszítésére. Ide kattintva keressétek a stencileket a "HÚSVÉT" könyvtárban, a kirakat matricákat pedig ide kattintva  az "Ablakmatricák, kirakatok" címszó alatt.
husvet.jpg

Március 15. alkalmából a már említett Nemzeti dal falmatricánkat és kirakat matricánkat, valamint a hozzá kapcsolódó nyereményjátékunkat készítettük és szerveztük meg nektek.

A nyertes kilétéről legközelebbi blog bejegyzésünkben is hírt adunk.

 AKCIÓINK, JÁTÉKAINK, NYERTESEINK:

Folytattuk Fotóbeküldő pályázatunkat és továbbra is izgatottan és nagy szeretettel várjuk fotóitokat, melyet ajándék kupon lehetőséggel honorálunk. A beküldött munkák fotóit Facebook oldalunk "Ti küldtétek" albumában tudjátok megtekinteni.
28337803_1938950616179799_642475512105454953_o.jpgIzabella és Ati LogoMe esküvői logójukból készített pecsétünkkel dombornyomott kerámia szíveket készített esküvőjükre köszönetajándéknak.

Még nem tartottuk meg második, azaz márciusi, 20% kedvezményes napunkat, amikor 24 órán keresztül csökkentett áron rendelhettétek meg stenciljeinket. Figyeljétek Facebook oldalunkat és ha biztosak szeretnétek benne lenni, hogy a jövőben is eljutnak hozzátok bejegyzéseink, pipáljátok ki a Facebook oldalunk borítóképe alatti "Követed" gomb lenyitásával láthatóvá váló "Megjelenítés elsőként" gombot!

Néhány stencilünket Outletünkben is megtaláljátok. Ezekről a termékekről azt kell tudni, hogy van közöttük használt, van olyan, ami szépséghibás de tökéletesen használható és van olyan stencil is, amelyik hibátlan, csak tévesen rendelt visszacserélt darab.
28471332_1702482403178416_2509295419670187245_n.jpg
ÚJ JEGYZETEK, WORKSHOPOK, HASZNÁLAT KÖNNYÍTŐ INFÓK:

Tavaszi stencil workshopjainkról bővebben ide kattintva tájékozódhattok. Ne feledjétek, a foglalkozás díjának fele az esemény után egy hónapon belül levásárolható! Legközelebbi szabad időpontunk: Április 7.
folio.jpg
Folio stencillel készített falfestés és párnahuzat: 

Február utolsó hete, március első napjai sem szűkölködtek nálunk eseményekben és munkában.
Köszönjük, hogy velünk tartottatok, kellemes hétvégét kívánunk!

Kövessetek minket a Facebookon, Instagramon, és nézzétek meg webshopunkat is!
Ha tetszik amit csinálunk, köszönjük, ha megosztjátok ismerőseitekkel bejegyzéseinket!

Köszönjük szépen!
Andi és Bandi

Email: info@paginagaleria.hu

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://paginagaleria.blog.hu/api/trackback/id/tr6413710054

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása