Ajándék kézzel és szeretettel

Nem lehetetlen az utolsó pillanatban sem...

2015. december 13. - PaginaXX

dsc_6696.jpgVészesen közeleg a Karácsony. Legtöbbünk minden évben megfogadja, hogy nem hagyja az utolsó pillanatra a karácsonyi meglepetések beszerzését, elkészítését, aztán valahogy mégsem úgy jön össze. Sebaj, nincs még veszve semmi!

Ha sajátkezűleg készült meglepetést szánsz családodnak, barátaidnak, biztosan nagyobb öröm lesz nekik is és neked is, mintha egy délután vásárolnál össze tücsköt, bogarat... szamovárt, vagy levehető ajtajú endékás turmixgépet.

Lássuk, mit tudsz tenni, ha valóban csak pár órád akad az ajándékokról való gondoskodásra és az is az utolsó pillanatban. Hát, persze... STENCILEZZ VELÜNK! 

Stencilezz és stemplizz December 19-én 10 vagy 16 órától téli és karácsonyi hangulatú díszpárnahuzatokat szeretteidnek. Készíts pár óra alatt 6 festett párnahuzatot, papírgirland dekorációt, csomagolópapírt és stempilzz hozzá ajándék kísérő kártyát is!
anita_pr_pecset.jpg
dsc_6643_small.jpg


10502044_723838127709520_345856677910719981_n.jpgdsc_6664small.jpg
anitapr3.jpgDe ez nem minden! Mellékeld a párnahuzat mellé a rólad és az alkotás folyamatáról készült fotót is (erről mi gondoskodunk), hogy igazán kedves és egyedi, nem mellesleg gyönyörű legyen a meglepetésed.
anita_pr_workshop01.jpgKarácsonyi ajándék készítő workshopunkra jelentkezni december 17-ig lehet a workshop@paginagaleria.hu címen. Milyen mintákat stencilezhettek a párnahuzatokra? 20-25 mintából választhattok, egészen biztosak vagyunk benne, hogy mindenki talál a kedvére valót a workshop-stenciljeink között. 
wsparnak.jpgworkshop_parnak.jpg

További infók és fotók a Facebook oldalunkon szép számmal találhatóak. 

Várunk mindenkit szeretettel!
Andi és András



A bejegyzés trackback címe:

https://paginagaleria.blog.hu/api/trackback/id/tr778168618

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása