Igyekszünk bővíteni információs anyagainkat!

2018 / 10. hete a Pagina Galériában

2018. március 09. - PaginaXX

Kedves Olvasóink!

Az év 10. hetében látszólag kevesebb újdonsággal leptünk meg titeket, pedig nem is. Sokat dolgoztunk a héten azon, hogy fejlesszük az információs anyagainkat.
 Fotóztunk is infografikát is készítettünk, videóztunk is. 
ovalia_stencil.jpgOvalia Ornamentika stencillel készített díszpárnahuzat - a fotó alany.

Ha stencilezésről van szó, sokszor elmondjuk, leírjuk, hogy nagyon kevés és sűrű legyen a festék amivel dolgoztok és lehetőleg szivacshengert használjatok... Ám a kevés és a sűrű, eléggé relatív, így jobb látni is, hogy mennyire legyen az a festék kevés és sűrű. Éppen ezért eltökélt szándékunk, hogy a fotósorozatokon, leírásokon túl videókkal fogunk benneteket kényeztetni a hatékony "oktatás" reményében. Elég sok felvételt készítettük a héten, és néhányat publikussá is tettünk. Iszonyú messze vannak az elképzelésünktől, de azért első lépésnek mondjuk, hogy megfelelnek. :) Első két videónk a Facebook oldalunkon látható. Egyik arról, hogy miért javasoljuk a festőhenger használatát stencilezéshez, másik pedig, hogy hogyan tisztítsátok a Pagina stencileket. Harmadik videónk már a friss Youtube csatornánkon látható - erősen kísérleti példány. Nagyon-nagyon kísérleti példány.

Lássuk a szokásos híreket!

ÚJ TERMÉKEINK

Új stencilként egyedi megrendelés alapján készítettünk egy plafonról leomló loncos, virágos stencilt háromféle verzióban. Lonci névre hallgat. A webshopunkban mind megtalálható: egyik csak leveles, másik leveles és virágos, harmadik leveles és virágos, de két stencilen. Hogy ez miért hasznos? A két színt a két réteggel külön külön, akár festőhengerrel visszük fel a felületre, azaz megússzuk az ecsettel bogarászást, két színnel való pepecselős festegetést. (Persze ha valaki szereti és ideje is van rá, nincs akadálya annak sem, a Lonci leveles virágos verziója lehet az ő választásuk.)
lonci_viraggal.jpgLonci stencil családunk

HÍREK

Kisorsoltuk Március 15-höz kapcsolódó nyereményjátékunk nyertesét, aki Csipek Ildikó lett, aki a Petőfi Sándor kézirata alapján készült óriás falmatricával a Soproni Berzsenyi Líceumot fogja megajándékozni. Gratulálunk és izgatottan várjuk a híreket, fotókat az iskolából. A költemény egy kisebb verziójával egy helyi óvodát is megajándékoztunk.
nemzeti.jpg
Logótervezés témában a héten egy nagyon vagány és szép, letisztult logót készítettem egy fiatal fotós leánynak, Andrási Dórának, illetve a Menta Fitness és Kávézó kapott tőlünk új megjelenést. Ha te is szeretnél LogoMe logót itt tudod megtekinteni eddigi terveinket.
logok.jpgKészítettünk egy infografikát is, melyben tájékoztatjuk Facebook oldalunk követőit, hogy hogyan, milyen beállítások megtétele után lehetnek benne biztosak, hogy a híreink mindig időben és biztosan eljutnak hozzájuk.
elsozes.jpg

AKTUÁLIS ÜNNEPEK,

A Húsvéti készülődés, dekoráció készítés támogatására számos szép, új és régi stencit és kirakat matricát kínálunk otthonotok, üzletetek, rendezvényeitek díszítésére. Ide kattintva keressétek a stencileket a "HÚSVÉT" könyvtárban, a kirakat matricákat pedig ide kattintva  az "Ablakmatricák, kirakatok" címszó alatt.
husvet.jpgMárcius 15. alkalmából a már említett Nemzeti dal falmatricánkat és kirakat matricánkat, továbbra is megtalálhatjátok a webshopunkban!

AKCIÓINK, JÁTÉKAINK:

Folytattuk Fotóbeküldő pályázatunkat és továbbra is izgatottan és nagy szeretettel várjuk fotóitokat, melyet ajándék kupon lehetőséggel honorálunk. A beküldött munkák fotóit Facebook oldalunk "Ti küldtétek" albumában tudjátok megtekinteni.
12711145_577657692391948_4697449314110341541_o.jpgGyönyörűen felújított asztal és székek, Asztalosfabrik műhelyéből. Stencil: Lonc Garland A4

Második, azaz márciusi kedvezményes napunkat, amikor 24 órán keresztül csökkentett áron rendelhetitek meg stenciljeinket épp e hétvégén fogjuk tartani! Vasárnap, azaz március 11-én reggel 7 órától 24% kedvezménnyel rendelhettek webshopunk stencil kínálatából. 
24_019.jpg24_016.jpg24_011.jpgNéhány stencilünket Outletünkben is megtaláljátok. Ezekről a termékekről azt kell tudni, hogy van közöttük használt, van olyan, ami szépséghibás de tökéletesen használható és van olyan stencil is, amelyik hibátlan, csak tévesen rendelt visszacserélt darab.
akaszto.jpg
ÚJ JEGYZETEK, WORKSHOPOK, HASZNÁLAT KÖNNYÍTŐ INFÓK:

Tavaszi stencil workshopjainkról bővebben ide kattintva tájékozódhattok. Ne feledjétek, a foglalkozás díjának fele az esemény után egy hónapon belül levásárolható! Legközelebbi szabad időpontunk: Április 7.
10425002_753424974750835_7387699931340331242_n.jpg
Köszönjük, hogy velünk tartottatok Március hó első hetében is, kellemes hétvégét kívánunk!


Kövessetek minket a Facebookon, Instagramon, és nézzétek meg webshopunkat is!
Ha tetszik amit csinálunk, köszönjük, ha megosztjátok ismerőseitekkel bejegyzéseinket!

Köszönjük szépen!
Andi és Bandi

Email: info@paginagaleria.hu

 

 




 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://paginagaleria.blog.hu/api/trackback/id/tr9713727116

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása