Itt van az ősz, itt van újra...

és újra... és újra... és újra...

2017. augusztus 08. - PaginaXX

Itt van az ősz, itt van újra, s vele együtt nyakunkon az iskolakezdés problematikája is. Egyik gyerek már holnap indulna a suliba, másik még szűkölve bújik meg az árnyat adó diófa lombjai között nagymamánál, mint aki soha ki nem mozdulna onnan legszívesebben, csak egy kis lekváros palacsintáért nézne le hébe-hóba. Akárhogy is, az iskola idén is el fog kezdődni. Ez tuti. :)

Bármelyik táborhoz is tartozzék kis utódunk, egészen biztos, hogy vannak olyan trükkök, melyekkel örömtelibbé válhat a sulira való felkészülése. Hogyan is szolgálhatnánk mi, a Pagina Galéria csapata másként ezt az ügyet, mint két régi ötletünk megvalósításával, a kisiskolásoknak szánt névre szóló könyvpecsétek és a színes, szintén névre szóló könyvmatricák biztosításával.

bugi.jpg
Mindkét esetben személyre szabjuk a kis grafikát, azaz feltüntetjük a pecséten és/vagy matricán a lurkó nevét és mindazokat az adatokat, amiket szeretnétek rajt megjeleníteni: iskola nevét, címét, osztályt. Ez szabadon választott. A pecsétek készülhetnek hullámos szélű fakockára, vagy nyeles pecsétre is, mindkettő mérete 5x5 cm.

A pecsét kollekciót itt tekinthetitek meg és itt is rendelhettek belőlük: 
KÖNYVPECSÉTEK KISISKOLÁSOKNAK
pecset01.jpg

Akik színes matricával jelölnék a tankönyveket, füzeteket, azok bátran válogassanak inkább a névre szóló papír alapú könyvmatricáinkból. Őket a Papier&Paper Facebook oldalon lehet megtekinteni és e-mailben tudjátok megrendelni Nikitől a matrica nevének és a saját szövegetek megadásával. Email: a papierandpaper@gmail.com
Több csomag rendelése esetén színezhető órarendet kaptok a matricákhoz ajándékba.
niki_matricak.jpg
Nagyon kellemes nyárutót és iskolai készülődést kívánunk minden olvasónknak!

Üdvözlettel:
Pagina Galéria

A bejegyzés trackback címe:

https://paginagaleria.blog.hu/api/trackback/id/tr4412728174

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása