Pacabiztos, egyszer jó, ragadós

Ismerd meg egyszer használatos öntapadós festősablonjainkat!

2016. június 08. - PaginaXX

A Pagina Galéria Öntapadós Festősablon a legbiztosabb sikerrel kecsegtető dekorációs kellék a festősablonok körében. Főként bútorokra, textilekre, bőrre, műanyagra, azaz olyan felületekre javasoljuk, amiket az öntapadós sablon nem sért meg az eltávolításakor. A Pagina Galéria Öntapadós Festősablon anyaga 85 mikron vastagságú öntapadós fólia. Mivel tökéletesen ráragad a felületre, semmi esélyt nem ad a festéknek, hogy bekerüljön a sablon alá és paca keletkezzék. Bár ugyanez a minőség a többször használatos, nem öntapadós stenciljeink esetében is elérhető, az Öntapadós Festősablonnal könnyebb sikeresen dolgozni. De egy ívvel csak egyszer és nem akármilyen felületre! 
kerekasztal_mintaval02.jpg

Mit kell tudni a Pagina Galéria Öntapadós Festősablonokról?
Azt, hogy csak egyszer használhatóak és ráragadnak a festendő felületre. Öntapadós fóliából készülnek, így nem alkalmasak olyan felületekre, amiket a fólia a visszaszedésekor károsíthat. (pl festett fal, papír) vagy ahova nem ragad fel. (pl beton)
1xok01.jpgHogyan használd a Pagina Galéria Öntapadós Festősablont?
A sablont ugyanúgy kell felragasztani a festendő felületre, mint az öntapadós fólia matricákat, majd a fedőfólia eltávolítása után ki kell festeni a fóliába vágott mintát. Az öntapadós sablont akkor húzd csak le a felületről, ha a festék már valamelyest megszáradt. A sablon a visszaszedés során biztos, hogy meg fog nyúlni, el fog szakadni. Ettől egyszer használatos. :)
1xok02.jpgMi az előnye a Pagina Galéria Öntapadós Festősablonoknak?
- A grafikákon nem kell ún. hidakat, átkötőket elhelyezni, mint a többször használatos stencilek esetében (pl., hogy ne potyogjanak ki a betűszemek). Ez időnként javára válik a mintának. Főként logók, egyedi szövegek, minták esetében előnyös ez, ha szeretnénk egy adott mintát, céglogót módosítás nélkül viszontlátni valamilyen hordozón.
- Kezdőknek kifejezetten ajánlott az öntapadós sablon, mert az öntapadós fólia annyira ráragad a felületre, hogy képtelenség, hogy a sablon alá bekerüljön a festék. Nagyon nagyot kell ügyetlenkedni ahhoz, hogy ne sikerüljön tökéletesen a minta felfestése. (kb rá kell locsolni a doboz festéket és széttapicskolni tenyérrel mindenhol.:)
- íves vagy "lépcsős" felületekre is felragasztható a vékonyka és ragadós sablon és jó eséllyel tökéletes mintát lehet velük festeni rájuk.
1xok05.jpgMi a hátránya aPagina Galéria Öntapadós Festősablonoknak?
- Az, hogy egyszer lehet csak felhasználni
- és sajnos nem használható mindenféle felületre. Leginkább bútorokra, üvegre, textilre javasoljuk.
Festett falat vagy papírt szinte biztos, hogy megrongálna az öntapadós fólia sablon a visszaszedésekor.
1xok03.jpgMIkor válaszd tehát a Pagina Galéria Öntapadós Festősablonokat?
- Ha egy mintát szeretnél felfesteni egy sablonnal
- és/vagy szeretnél biztos lenni abban, hogy a festés tutira hibátlanul sikerül.
1xok04.jpg
Bővebb információkért és felhasználási tippekért kövesd Facebook oldalunkat!

Sikeres alkotómunkát kívánunk!
a Pagina Galéria csapata
 

A bejegyzés trackback címe:

http://paginagaleria.blog.hu/api/trackback/id/tr118789052

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben.

Nincsenek hozzászólások.