Segítenétek nekünk egy parányit?

- avagy mely napokra szervezzük workshopjainkat?

2016. január 02. - PaginaXX

Úgy érzem, mostanra nem hogy kihevertük az év végi hajrát, de kicsit túl is punnyadtuk. Nem bírok hétfőig várni, úgy döntöttem, ma egy picit már dolgozok... jó, épp csak egy rövidke írásnyit, ebben viszont nektek szegezek egy cseppet sem lényegtelen kérdést:

Mely napotok szabad, illetve szabadítható fel könnyebben?
Szombat vagy Vasárnap? Netán hétköznap?


Igen, a workshopok időpontján gondolkodunk épp...

Adott lenne, hogy tegyük vasárnapra, hiszen szombaton van lehetőség nagybevásárolni, kisbevásárolni, egyáltalán... vásárolni. Viszont vasárnap meg tényleg jó a családdal szervezni kirándulást, ebédelni a szüleinknél, összejönni rokonokkal, barátokkal... 

Kérdezősködtünk, érdeklődtünk mindenkinél, akikkel összefutottunk közületek, de nincs stabil válaszunk. Segítenétek nekünk kicsit? Írjátok be légyszi vagy ide a blog alá kommentbe, vagy a Facebook oldalunkra a megosztott post alá, hogy mi lenne alkalmasabb nektek:

A - szombat délelőtt
B - szombat délután
C - vasárnap délelőtt
D - vasárnap délután
E - hétköznap este

Természetesen nagyon örülünk indokoknak is, hátha olyan szempontokat is tudtok adni, amikre mi egyáltalán nem gondoltunk. Hálátlanok nem maradunk semmiképpen, egy workshop utalvány kisorsolásával honorálnánk a segítségeteket és ezek alapján legkésőbb január közepéig összeállítjuk az első negyedév workshop naptárját és persze ezzel egyidőben kisorsoljuk az utalvány nyertesét is!

Előre is nagyon köszönjük a segítségeteket, BUÉK!
Andi és Bandi

screen_shot_2015-12-20_at_2_28_06_pm.png

screen_shot_2015-12-20_at_2_27_21_pm.png


screen_shot_2015-12-20_at_2_27_06_pm.png

A bejegyzés trackback címe:

https://paginagaleria.blog.hu/api/trackback/id/tr268225146

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Czegledi Ancsa 2016.01.02. 16:39:07

Sziasztok! Én is a szombat délutánra tippelek. :) Délelőtt bevásárolok gyorsan, vasárnap a családé, és esetleg együtt hasznosítjuk a workshopon tanultakat.
süti beállítások módosítása